Квасоля

Квасоля

Знайдено товарів: 6.

Показати 1-6 з 6 товарів

Активні фільтри

Вігна - 1 г

Відгуки: 0

Вігна Вігна, або китайська спаржева фасоль — одна з найврожайніших зернобобових культур. Зелені стручки досягають довжини 1 м та застосовуються для приготування супів, овочевих салатів, пюре або для консервування. Вирощувати вігну можна насінням або через розсаду. Враховуючи, що вігна — рослина витка, потрібно встановити для неї опори. Щоб боби не...

Ціна 2,20 ₴
Докладніше
У наявності

Фасоль спаржева - 3г

Відгуки: 0

Сорт середньостиглий, від сходів до технічної зрілості 50-55діб. Рослина кущова, висотою 30-45 см. Спілі боби зелені, без пергаментного шару та волокна. Середня маса боба 6,5 г. Чудовий продукт харчування.

Ціна 2,40 ₴
Докладніше
У наявності

Червона шапочка - 3 г

Відгуки: 0

Середньостиглий високоврожайний сорт, стійкий до хвороб та полягання. Вегетаційний період складає 100-120 діб. Фасоль — незамінний продукт. Традиційно використовується в українській, грузинській, мексиканській та інших кухнях. На сьогодні найкращі смакові якості має "червона шапочка". Найлегша у приготуванні. У неї розварюється плівка, тому її можна не...

Ціна 2,40 ₴
Докладніше
У наявності

Фасоль спаржева - 15г

Відгуки: 0

Сорт середньостиглий, від сходів до технічної зрілості 50-55діб. Рослина кущова, висотою 30-45 см. Спілі боби зелені, без пергаментного шару та волокна. Середня маса боба 6,5 г. Чудовий продукт харчування.

Ціна 7,00 ₴
Докладніше
У наявності

Кочівник - 15 г

Відгуки: 0

Кочівник — сорт виткої фасолі. Сорт середньоранній, біб середньої довжини, у технічній спілості світло-зелений зі слабким фіолетовим малюнком, що по мірі визрівання стає більш яскравим. Волокна у бобі відсутні. Основне забарвлення зерна охряне, малюнок строкатий блідо-фіолетовий. Рослина стійка до хвороб. Плодоносить до кінця жовтня.

Ціна 7,00 ₴
Докладніше
У наявності

Червона шапочка - 15 г

Відгуки: 0

Середньостиглий високоврожайний сорт, стійкий до хвороб та полягання. Вегетаційний період складає 100-120 діб. Фасоль — незамінний продукт. Традиційно використовується в українській, грузинській, мексиканській та інших кухнях. На сьогодні найкращі смакові якості має "червона шапочка". Найлегша у приготуванні. У неї розварюється плівка, тому її можна не...

Ціна 7,00 ₴
Докладніше
У наявності